Tankar på så många olika inlägg...


...hoppas bara inte detta blir som när jag försöker bli bättre på sociala medier varje år. Det har inte lyckats hittills. Jag suger verkligen på sociala medier.


Jag har dock massor med idéer på sidor jag kan ha här som kan hjälpa en att förbereda inför en barn- och familjefotografering eller olika steg av bröllopsplaneringen. Jag menar de flesta planerar sitt första bröllop och många har inte varit på speciellt många bröllop än mindre varit med och planerat dem. Jag har dock varit med på väldigt många bröllop och blivit inblandad i olika detaljer. Jag är absolut ingen bröllopsplanerare men jag tror ändå att jag har lite input att komma med om någon vill läsa.


Jag ska bara få ner dem "på papper". Jag började skriva flera av inläggen 2020 när pandemin slog till och jag har ännu inte skrivit klart dem... Så kanske blir det som med sociala medier. Vem vet... Men jag har skrivit denna sida i alla fall så hoppet lever... ;)


Tills nästa gång. Förhoppningsvis.


P.S. Jag är klart bättre på att fotografera och leverera där än vad jag är på att skriva inlägg så det är ju bra i alla fall...

Signatur där det står "Allt gott, Susann"