Bröllopsfotografering

Investera i minnen för livet.

Ska ni gifta er? Stort grattis! Ett bröllop är en stor händelse oavsett om stora släkten och hela vänskapskretsen är bjuden eller om det är en liten intim händelse i stadshuset. 

Oavsett så är det en ovärderlig investering att anlita en bröllopsfotograf så att ni och era gäster kan slappna av och veta att någon annan ser till att bevara denna stund för framtiden.

”Vi är verkligen fantastiskt nöjda med bilderna. Du har gjort ett grymt jobb. Tack för att du förgyllde vår (kalla) dag med dessa fiiiiiina bilder.”
Moa & Jesper
bröllopsfotografering 2018

bröllopsfotograf bröllopsfotografering Eskilstuna Västerås

Vad roligt att du har hittat hit. Välkommen! Att välja en fotograf som känns rätt för er är väldigt viktigt. 

För mig räcker det inte att jag bara är tillgänglig på ert datum utan för mig är det viktigt att jag är rätt fotograf för er. Ert bröllop är en stor dag och då är det viktigt att vi trivs tillsammans och har samma vision och inställning kring fotograferandet på bröllopet.

Jag älskar att fotografera bröllop som är personliga och där det finns utrymme för porträttfotografering där man kan ha kul tillsammans och vara kreativ och där vi skapar unika bilder som speglar er. Min fotograferingsstil är att blanda både spontana men också kreativt uppställda fotografier i varma naturliga toner, mjukt ljus och genuina känslouttryck. 

Låter det som något för er? Toppen!  Kontaktformulär finns längst ner.

”Tack Snälla Susann för allt!! Bilderna är jättefina och du är superproffsig och cool. Vi kommer att ha dig i åtanke i framtiden och rekommendera dig till alla vi känner. Stort tack!”
Malin & Rashid
bröllopsfotografering 2015

Urval av bröllopspaket

2 timmar

passar er som vill ha professionella porträttbilder med varierad miljö. Vid en enklare borgerlig vigsel så brukar det också hinnas med.

6 995 kr

3 timmar

Passar er som vill ha professionella bröllopsporträtt, bilder från vigseln och gratulationerna efteråt. Ofta hinns det med några gruppbilder efter vigseln också.

9 995 kr

5 timmar

Passar dig som vill ha professionella bilder från lite mer av dagen. Fem sammanhängande timmar där ni själva bestämmer vad ni vill ha dokumenterat. Fem timmar brukar räcka till förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel och gratulationerna efteråt. Här ingår också ett “Inför bröllopet”-möte med parfotografering.

16 995 kr

Detta ingår i samtliga bröllopspaket

*inom 30 minuter från Kvicksund.

Hittar du inget paket som passar er?

Jag erbjuder allt från en snabb porträttfotografering på en timme innan vigseln till en heldagsfotografering på tio timmar från förberedelser till sista dansen. Här har jag endast listat de vanligaste bröllopspaketen så hör av er med vad just NI vill ha så återkommer jag med ett prisförslag. Jag finns här för er!

0
bröllop fotograferade sedan juni 2015
”Är verkligen sjukt nöjd! Funderar och bläddrar bland bilderna för att komma på vilka jag ska förstora osv. Går nog inte en dag utan att jag tittar på dem och blir så glad och lycklig! Tänk va bilder kan göra med ens sinne! Om jag inte sagt det så är du BÄST! Vet vem jag hör av mig till i framtiden när jag behöver en fotograf!”
Rebecca & Johan
bröllopsfotografering 2017

Frågor & Svar

När behöver vi boka?

Det är bra att boka fotograf så tidigt som möjligt då vissa datum är mer populära och bokas upp tidigt. En del bokar så tidigt som ett helt år innan medans andra inser att de vill ha en fotograf i sista minuten och bokar en vecka innan.

Reser du för bröllop och vad kostar det i så fall?

Självklart reser jag till er! Jag älskar att resa kort som långt (åkte jorden runt 2016). All restid inom ca 30 min ingår i priset och jag utgår från Kvicksund (Eskilstuna/Västerås) så förenklat innebär det att Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Strängnäs, Kolbäck, Köping, Arboga och Surahammar ingår. Stockholm har fast pris på 750 kr. I övrigt så kostar det 350 kr per restimme inom Sverige och räknas ut i förväg med Google Maps så att i avtalet står ett fast pris så det inte blir några överraskningar p.g.a bilköer eller liknande.

Ska ni gifta dig utomlands? Fantastiskt! Jag reser gärna utomlands för att fotografera er – hör av er med detaljerna så återkommer jag med pris!

När levereras bilderna?

Bilderna levereras inom 4 veckor men ni får smakprov redan inom 24 timmar.

Vad händer om du blir sjuk?

Tack och lov har det aldrig hänt. Men om det osannolika skulle hända så har jag ett stort kontaktnät med andra bröllopsfotografer och skulle göra mitt allra yttersta för att hitta en ersättare för mig.

Vad händer om det regnar?

Regn är inget problem för att skapa magiska bilder. Träd fungerar som gigantiska paraplyer som man kan söka skydd under. Jag har även genomskinliga paraplyer som vi kan använda. Om det mot förmodan skulle ösa ner så har jag alltid en back-up plan för var vi kan vara och fotografera.

Hur många bilder levererar du?

Antalet bilder jag levererar varierar. Jag fotograferar hela tiden jag är med er och fångar så många ögonblick det bara går. Efteråt så går jag igenom bilderna och gör ett urval där jag behåller alla bra bilder som jag sedan redigerar. Jag kan inte lova ett visst antal bilder men jag har inte heller något tak över max antal bilder utan jag redigerar precis alla bilderna så att ni inte ska behöva oroa er för att någon bild blev bortsållad för att maxtaket var nått. För att ge någon riktlinje så levererar jag runt 100-140 bilder per timme.

Vi vill inte att bilderna läggs upp på sociala medier och hemsidan – måste vi tillåta det?

Självklart inte! I avtalet så framgår det tydligt vad jag får göra med bilderna och det bestämmer ni! Självklart så blir jag glad om jag får använda bilderna och visa upp dem men om ni inte vill det så respekterar jag det till 100% och det skrivs in i avtalet så att ni kan vara trygga med att det följs. Ungefär ett bröllopspar per år väljer att inte låta bilderna användas.

Kontaktformulär

Jag svarar alltid på mail inom 48 timmar så om du inte hört tillbaka något inom den tiden så kolla skräpkorgen eller använd någon av mina andra kontaktvägar.

bröllopsfotograf bröllop bröllopsfotografering Eskilstuna Västerås Kungsör Strängnäs Kolbäck Köping Arboga Surahammar Stockholm Örebro Fotograf Susann Almandin

bröllopsfotograf bröllop bröllopsfotografering Eskilstuna Västerås Kungsör Strängnäs Kolbäck Köping Arboga Surahammar Stockholm Örebro Fotograf Susann Almandin