Bröllopsfotograf | Eskilstuna | Västerås | Stockholm.


Investera i minnen för livet


Ska ni gifta er? Stort grattis! Ett bröllop är en stor händelse oavsett om stora släkten och hela vänskapskretsen är bjuden eller om det är en liten intim händelse i stadshuset. Oavsett så är det en ovärderlig investering att anlita en bröllopsfotograf så att ni och era gäster kan slappna av och veta att någon annan ser till att bevara denna stund för framtiden. För om 50 år är det enda som finns kvar av denna dag fotografierna. Fotografier som får er att minnas som om det var igår.


Välkommen! Att ni väljer en bröllopsfotograf som känns rätt för er är viktigast av allt.

Brudpar sitter på en vit bänk omringad av växtlighet. Bröllopsfotograf Eskilstuna.
Brudpar kysser passionerat framför en fäbo. Bröllopsfotograf Eskilstuna.
Brud med heltatuerad arm sitter på en vintagestol i trädgården. Bröllopsfotograf Eskilstuna.
Bröllopsfotograf | Eskilstuna | Västerås | Stockholm


Kul att ni hittat hit


Jag kommer däremot inte att försöka övertala er att anlita just mig. Mitt råd till er som nu ska välja en bröllopsfotograf är att välja en vars bilder ni fullkomligt älskar.  Alla fotografer har sin egna fotostil – inte bara i efterarbetet utan även i hur man fotograferar. Om ni väljer en fotograf vars tidigare bilder ni älskar så kommer ni  även att älska era bilder sen. 


Ett annat tips är att kolla om fotografen har bilder från många olika bröllop så att ni kan se att hen är konsekvent i sin kvalité och stil på bilderna. Med det sagt så hoppas jag att ni tar er tid att titta igenom mina bilder genom att skrolla ner här på sidan. 

För kanske kan det vara jag som känns rätt för er?


Här nedan hittar ni några inlägg som kan vara hjälpsamma i bröllopsplaneringen.

Vigselceremoni under stora eken vid Tyresö slott utanför Stockholm. Bröllopsfotograf Stockholm

Tidlösa porträtt som fångar livet.

Tidlösa porträtt som fångar livet.

Brudpar står framför vass under ett transparent paraply. Mannen kysser bruden på pannan.
Tusen tack 🖤 så fantastiskt glad att just du var där och var med för att fånga vår dag 🖤
— Josefine & Erik, bröllop 2020
Brudpar går bort från kameran på en landgång i en skog.
Stort tack Susann för allt. För att du var så lättsam, trevlig och rolig! Vi är så glada och tacksamma för att du ville vara med och föreviga vår bröllopsdag. Bilderna är helt underbara!! Precis som vi ville ha det. Vi älskar känslan som alla foton förmedlar 🖤
— Fanny & Filip, bröllop 2022
Brudpar omringad av blå och vit rök är på väg att kyssas.
Tack så otroligt mycket för bilderna! Du har verkligen lyckats föreviga våran dag på ett sätt som aldrig kommer kunna glömma!
— Eddie & Elin, bröllop 2023
Prislista
Brudpar står i en skog. Brudgummen håller om bruden bakifrån och pussar henne på nacken. Bröllopsfotograf Vingåker.

2 timmar +

8 995 kr

Passar er som vill ha proffesionella porträtt från er bröllopsdag. Under två timmar så fotograferar vi i olika miljöer både spontana och kreativa bilder.

Äldre brudpar skrattar framför en vägg av murgröna. Bröllopsfotograf Mariefred.

3 timmar - populärast +

12 495 kr

Mitt överlägst mest populära paket där vi under tre timmar fotograferar porträtt, vigsel, gratulationer efter vigseln samt gruppbilder om det önskas.

Brudpar står i slutet av en vacker allé framför en kyrka. Bröllopsfotograf Västerås.

5 timmar +

19 495 kr

Passar dig som vill ha professionella bilder från lite mer av dagen. Fem sammanhängande timmar där ni själva bestämmer vad ni vill ha dokumenterat. Fem timmar brukar räcka till förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel och gratulationerna efteråt samt mingel

Pris per extra timme


En timme kostar 5 495 kr och varje tillagd timme kostar 3 500 kr per varje extra timme ni lägger till. På så sätt bestämmer ni exakt hur många timmar ni vill att jag ska vara med och betalar därefter.


Inga fasta paket att hålla sig till.

Brudpar står uppställda i en skog. Bröllopsfotograf Vingåker.
Brudpar håller om varandra och tittar intensivt i varandras ögon. Bröllopsfotograf Vingåker.
Brudpar med sin 3-åriga son står tillsammans framför en betongvägg. Bröllopsfotograf Vingåker.

Så vem är jag?

Fotograferar människor i livets olika skeden.

Så nu har ni hunnit kika lite på mina bilder och ni har sett prislistan och känner att jo det här skulle kanske kunna vara fotografen för oss. Toppen!

Men fotografen då? undrar ni kanske. Ni ska ju ändå spendera en av era största dagar i livet tillsammans med fotografen så det kan ju vara skönt att beda vad det är för en...

Jag älskar att fotografera bröllop som är personliga och där det finns utrymme för porträttfotografering. Där man har kul tillsammans och är kreativa.

Där vi skapar unika bilder som speglar er. Min fotograferingsstil är att blanda både spontana men också kreativt uppställda fotografier i varma naturliga toner och mjukt ljus. Jag har fotograferat bröllop sedan 2015 vilket ger en stor erfarenhet och trygghet i hur jag fotograferar bröllop.


Det säger ju kanske inte så mycket om mig egentligen så därför har jag gjort en sida om bara om mig som ni gärna får kika igenom.

Äldre brudpar står framför en vägg av murgröna. Bröllopsfotograf vid Gripsholms Slott i Mariefred.
Äldre brudpar håller om varandra framför murgröna. Bröllopsfotograf Gripsholms slott Mariefred
Äldre brudpar framför Orangeriet vid Gripsholms slott, Mariefred. Bröllopsfotograf Mariefred.
BRÖLLOPSFOTOGRAF | ESKILSTUNA | VÄSTERÅS | STOCKHOLM


Detta ingår

Bollplank


Bollplank, via mail, inför bröllopet.Jag har fotograferat en hel del bröllop vid det här laget (professionellt sedan 2015) och kan komma med input på många delar av dagen..

Engagemang


På själva bröllopsdagen så kommer jag att göra allt i min makt för att ge er de allra bästa bilderna från er stora dag.


Ni får även ett smakprov från fotograferingen inom 24 timmar från avslutat uppdrag - ofta redan samma kväll.

Alla bilderna


Alla bilderna, fullt redigerade, ingår högupplösta i jpeg-format för egen fri användning.


Ni får dem även inom ungefär sex veckor från bröllopsdagen.

Webbgalleri


Alla bilderna, fullt redigerade, ingår högupplösta i jpeg-format för egen fri användning.


Ni får dem även inom ungefär sex veckor från bröllopsdagen.

"Inför bröllopet"-möte

"Inför bröllopet"-möte med parfotografering ingår för er som bokar fyra timmar eller mer. Detta möte brukar vi ha några månader innan bröllopet där vi lär känna varandra lite, går igenom dagen i detalj men också har en liten parfotografering så att ni får känna hur det känns att stå framför kameran. Något som är väldigt uppskattat.


Fem bilder från denna fotografering ingår.

Brudgum står med ryggen vänd mot sin brud. First look, bröllopsfotograf vid Vallby kyrka utanför Västerås.
Väldigt känslosam brudgum som just sett sin brud under first look. Bröllopsfotograf i Västerås.
Känslosam brud som pratar med sin brudgum. First look, bröllopsfotograf vid Vallby kyrka utanför Västerås.
Vanliga frågor

När levereras bilderna?

Bilderna levereras inom 6 veckor men ni får smakprov redan inom 24 timmar - ofta redan samma kväll som bröllopet.

När behöver vi boka?

Det är bra att boka fotograf så tidigt som möjligt då vissa datum är mer populära och bokas upp tidigt. En del bokar så tidigt som ett helt år innan medans andra inser att de vill ha en fotograf i sista minuten och bokar en vecka innan.

Tänk dock på att de flesta gifter sig på lördagar och det finns ett begränsat antal lördagar så under högsäsong bokas de mest populära datumen upp tidigt.

Vad händer om det regnar?

Då blir vi blöta. Skämt åsido. Regn är inget som helst problem för att skapa magiska bilder - speciellt om man inte är rädd för att bli lite blöt.
Träd fungerar dessutom som gigantiska paraplyer som man kan söka skydd under. Jag har även genomskinliga paraplyer som vi kan använda.
Det löser sig alltid.

Hur många bilder levererar du?

Antalet bilder jag levererar varierar. Jag fotograferar hela tiden jag är med er och fångar så många ögonblick det bara går. Efteråt så går jag igenom bilderna och gör ett urval där jag behåller alla bra bilder som jag sedan redigerar.

Jag kan inte lova ett visst antal bilder men jag har inte heller något tak över max antal bilder utan jag redigerar precis alla bilder som jag tycker är bra så att ni inte ska behöva oroa er för att någon bild blev bortsållad för att maxtaket var nått. För att ge någon riktlinje så levererar jag runt 100-140 bilder per timme.
Olika aktiviteter genererar också olika antal bilder - en timme porträttfotografering ger lite färre medans t.ex.en timme mingel ger lite fler.

Kan vi utöka antalet timmar på själva bröllopsdagen?

Om ni vill att jag stannar längre tid än ni bokat så brukar det oftast gå att ordna! Det kostar då 3 500 kr per extra timme.

Att utöka antalet timmar självklart något vi bestämmer tillsammans - jag stannar aldrig längre utan att ni specifikt ber om det.

Reser du för bröllop och vad kostar det i så fall?

Självklart reser jag till er! Jag älskar att resa kort som långt. All restid inom ca 30 min från Kvicksund ingår i priset så förenklat innebär det att Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Strängnäs, Kolbäck, Köping, Arboga och Surahammar ingår. Stockholm stad har fast pris på 1 500 kr.

I övrigt så kostar det 750 kr per restimme inom Sverige och räknas ut i förväg med Google Maps så att det i avtalet står ett fast pris.

Ska ni gifta dig utomlands?
Fantastiskt! Jag reser gärna utomlands för att fotografera er – hör av er med detaljerna så återkommer jag med pris!

Vad händer om du blir sjuk?

Tidigare stod det här "Tack och lov har det aldrig hänt!" men sen kom pandemin...

Det har hänt en enda gång sedan 2015 att jag blivit sjuk och det var sommaren 2021 som jag testade positivt för covid-19 bara fyra dagar innan bröllopet. Inom tre timmar från att jag testat positivt hade jag hittat fyra olika ersättare där jag valde ut den som jag tyckte kändes bäst och hade en stil mest lik min. Jag kontaktade då paret och berättade vad som hänt och gav dem kontaktuppgifterna till ersättaren jag valt och bad dem kontakta henne så snart som möjligt - att hon väntade på deras samtal. Jag uppmanade dem också att höra av sig till mig direkt om det inte kändes bra med henne så skulle de få kontaktuppgifterna till de andra tre ersättarna jag hade säkrat. I slutänden så blev de jättenöjda med ersättaren jag fått kontakt med och hörde till och med av sig för att berätta detta.

Så varför berättar jag allt det här?
Jo för om det jag olyckligtvis blir sjuk så har jag ett stort kontaktnät med andra bröllopsfotografer och skulle göra mitt allra yttersta för att hitta en ersättare för mig.

Vi vill inte att bilderna läggs upp på sociala medier/hemsidan - måste vi tillåta det?

Självklart inte! I avtalet så framgår det tydligt vad jag får göra med bilderna och det bestämmer ni!

Självklart så blir jag glad om jag får använda bilderna och visa upp dem men om ni inte vill det så respekterar jag det till 100% och det skrivs in i avtalet så att ni kan vara trygga med att det följs. Ungefär ett bröllopspar per år väljer att inte tillåta att bilderna användas.

Säg HEJ! Så börjar vi där.

Tveka inte att höra av dig för att ställa frågor – inget är bokat förrän avtal är skrivet så det är alltid fritt fram att bara säga hej!


E-POST:

kontakt@fotografalmandin


MESSENGER:

http://m.me/fotografalmandin


GOOGLE CHAT:

http://g.page/fotografalmandin


SOCIALA MEDIER

Facebook | Instagram

För dig som planerar bröllop

Då jag fotograferat bröllop proffesionellt sedan 2015 så sitter jag på en hel del kunskap som jag vill dela med mig till er som tänker på och planerar bröllop. Nedan hittar du de senaste tre inläggen men här hittar du alla gällande bröllop.

Brudpar håller om varandra, bruden skrattar. Bröllopsfotograf i Vingåker.
Brudpar på väg att kyssas precis när en vid kommer. Bröllopsfotograf i Trosa.
Brudpar under en stor ek precis vid vattnet. Bröllopsfotograf i Vingåker.
Brudpar i slutet av en allé. Bröllopsfotograf Barkarö Kyrka utanför Västerås.
Brudgum med hatt framför en kyrkvägg. Bröllopsfotograf i Österhaninge kyrka utanför Stockholm.
Brudpar utanför Schenströmska Herrgården. Bröllopsfotograf i Ramnäs utanför Surahammar.
Brudpar utanför Orangeriet vid Gripsholms slott. Bröllopsfotograf i Mariefred.
Brudpar kysser varandra vid Tyresö slott. Bröllopsfotograf i Tyresö utanför Stockholm.
Detalj på bruds håruppsättning. Bröllopsfotograf i Tumbo utanför Västerås.
Brudpar på parkbänk bland grönskan vid Tyresö slott. Bröllopsfotograf i Tyresö utanför Stockholm.
Brudpar håller om varandra i kyrkport. Bröllopsfotograf i Tumbo utanför Västerås.
Brudpar vid Österhaninge kyrkvägg. Bröllopsfotograf i Österhaninge utanför Stockholm.
Brud håller i sin brudbukett. Bröllopsfotograf i Vingåker.
Brudpar med barn sitter utanför Julita Herrgård. Bröllopsfotograf i Julita utanför Eskilstuna.
Brudpar skrattar utanför Österhaninge kyrka. Bröllopsfotograf i Österhaninge utanför Stockholm.