syskonfotografering

Gratis barn- och syskonporträtt

Erbjudande om kostnadsfri barn- och syskonfotografering (likt skolfotografering). Erbjudandet gäller barn 1 till 16 år*

Sedan 2018 så har jag erbjudit dessa gratis barn- och syskonporträtt då allt fler skolor slutat erbjuda skolfotografering samtidigt så finns det många familjer som ser fram emot att få ett porträtt på sina barn varje år. Därför försöker jag att några gånger per år erbjuda familjer möjligheten till gratis barn- och syskonfotografering utan köpkrav. Erbjudandet gäller barn 1 till 16 år.

Fotograferingen sker på allmän plats i centrala Eskilstuna där flera barn fotograferas löpande efter varandra. Fotograferingen sker utomhus på en lördag eller söndag för att underlätta för fler familjer att ha möjlighet att komma. Bakgrunden till bilderna kommer att vara natur (såsom på bilderna på denna sida).

Fotograferingstillfällena brukar vara några under våren och några under hösten. 

Finns det inga tillgängliga datum just nu eller inget som funkar för dig?

Om du vill få ett enkelt mail inför kommande gratistillfällen så skicka in din e-postadress till mig så lägger jag till dig på mailinglistan. Du kommer då att få ett mail med information när ett nytt datum finns tillgänglig och en länk hit till bokningssidan – inget annat.

Så hur går det till?

Valfrihet vid beställning

Du får tillgång till flera olika bilder (minst två) på ditt barn och kan fritt blanda olika bilder på ett bildark. Alla porträttbilder går att välja i både färg och svartvitt. Om du har flera barn så kan du därmed blanda porträttbilder på båda barnen på en och samma bildkarta.

Barnporträtt

Viktig information angående fotograferingen

  • Fotograferingen sker på allmän plats i centrala Eskilstuna – exakt plats meddelas i bokningsbekräftelsen.
  • Fotograferingen är av typen “skolfoto” – alltså porträtt- och syskonbilder på “löpande band”. Erbjudandet gäller barn 1-16 år. Önskas mer lekfulla bilder eller familjebilder så får ni jättegärna boka en barn- och familjefotografering med mig.
  • Under fotograferingen så kommer jag aldrig att be ditt barn att le utan kommer att göra allt jag kan för att få fram ett naturligt leende och gärna ett skratt för att fånga ditt barns naturliga uttryck. Då fotograferingen sker utomhus så brukar barnen vara lite mer avslappnade då det är mer naturligt för dem än i en fotostudio.
  • Beroende på ditt barns ålder så får du gärna förbereda ditt barn på att ni ska gå till en park där det finns en kvinna som heter Susann som ska ta några bilder.
  • När fotografering av andra barn pågår så är det viktigt att du och dina barn håller avstånd så att barnet som fotograferas inte blir stört.
  • När ditt barn fotograferas så vill jag inte att du står bakom mig, tilltalar barnet eller försöker få barnets uppmärksamhet annat än om jag ber om hjälp. Jag vill att barnets fokus ska vara på mig och därmed min kamera – det ger bäst bilder.
  • Om ditt barn av någon anledning blir ledset under fotograferingen så tar vi en paus och tar något barn emellan innan vi försöker igen.
  • Om ni inte är på plats när det är er tur så går vi vidare till nästa barn i kön. Om ni dyker upp senare så fotograferar jag er i mån av tid.
  • Då jag tidigare haft problem med att många bokat och sedan inte avbokat/dykt upp så kommer en “no show”-avgift på 195 kr (motsvarande en bildkarta) att debiteras de som ej avbokar senast två (2) timmar innan bokad tid.
  • Avtalet/Köpvillkoren som du kommer bli ombedd att skriva under för att få fotograferas kan du läsa här. Utan en underskrift kommer ingen fotografering att ske.

Produkt- och prislista 2023

prislista2019

Frakt på 65 kr tillkommer – det är självkostnadspriset för mig att skicka med Postnord (gäller ej digitala produkter)

Boka här

Inga planerade datum just nu.
 Välj den tidslucka som passar er. Det är ett begränsat antal barn per tidslucka så antalet barn man kan välja är antalet platser som finns kvar den tiden – så om du inte kan välja så många barn du vill få fotograferade så pröva en annan tid.
För att boka:
Klicka på klockslaget nedan som passar under datumet.
Finns det inga tillgängliga datum just nu eller inget som funkar för dig?

Om du vill få ett enkelt mail inför kommande gratistillfällen så skicka in din e-postadress till mig så lägger jag till dig på mailinglistan. Du kommer då att få ett mail med information när ett nytt datum finns tillgänglig och en länk hit till bokningssidan – inget mer.

(om du inte ser bokningsformuläret ovan hittar du det här https://fotografalmandin.youcanbook.me/)
Ett urval från fotograferingen i maj 2019