fotograf västerås bröllop

Referenskort

OBS! Jag använder inte referenskort längre men självklart är alla utlämnade referenskort giltiga till och med giltighetsdatumet som står på kortet.

Jag märkte att de flesta av mina kunder vänder sig till mig efter en rekommendation från en av mina tidigare kunder. Detta gör mig så himla glad och jag kände att jag ville göra något för mina tidigare kunder som rekommenderat mig som tack. Därav referenskortet.

Referenskorten fungerar så att en tidigare kund kan lämna ut ett referenskort till en vän. Om vännen anlitar mig så får hen 500 kr rabatt samtidigt som min tidigare kund som lämnade ut referenskortet får 500 kr att köpa fine art prints för.

Om du vill rekommendera mig till någon så kan du även då lämna över ett av referenskorten. Personen du tipsat om mig får då ett presentkort på 500 kr som hen kan använda på valfri fotografering hos mig. Om personen sedan anlitar mig och nyttjar presentkortet så får du, som tack för att du rekommenderade den här kunden till mig, 500 kr att köpa fotoutskrifter och fine art prints för.

 

Till dig som fått referenskort att ge bort

Om du vill rekommendera mig till någon så kan lämna över ett av referenskorten. Personen du tipsat om mig får då ett presentkort på 500 kr som hen kan använda på valfri fotografering hos mig. Om personen sedan anlitar mig och nyttjar presentkortet så får du, som tack för att du rekommenderade den här kunden till mig, 500 kr att köpa fotoutskrifter och fine art prints för.

Du har fått fem referenskort och därmed så kan rabatten utökas till 2 500 kr ifall alla presentkorten nyttjas av dem du lämnat ut dem till.

Villkor refernskort:

Referenskortet är kopplat till kunden som fått det från fotografen genom kundnumret som står längst ner på kortet. Referenskort där kundnummer och giltighetsdatum ej går att tyda eller saknas är ogiltiga.

Summan som tjänats ihop med referenskorten går endast att användas för köp av fotoutskrifter och fine art prints, ej andra produkter. Inköpen måste göras via webbutiken i bildgalleriet med utskickad rabattkod.

Intjänad summa kan endast sparas till referenskortets utgångsdatum – därefter anses summan förbrukad.

Endast vid avslutat fotograferingsuppdrag så anses referenskortet nyttjat och rabattkoden skickas ut till referenten. Vid avbokat eller avbrutet fotograferingsuppdrag så anses presentkortet förbrukat och ingen rabattkod skickas ut till referenten.

Till dig som fått ett presentkort av en vän

Referenskortet använder du som vilket presentkort som helst. Det är bara att kontakta mig för att boka en fotografering!

Villkor presentkort:

Presentkortets värde är 500 SEK och kan ej kombineras med andra rabatter eller genom att uppvisa flera referenspresentkort. Presentkortet är dock giltigt tillsammans med separat presentkort inköpt för motsvarande värde.

Presentkortet måste uppvisas för att kunna nyttjas och gäller endast privatpersoner.

Presentkortet har en begränsad giltighetstid som står på baksidan av kortet. Kort där kundnummer och giltighetsdatum ej går att tyda eller saknas är ogiltiga.

Kontaktformulär

Jag svarar alltid på mail inom 48 timmar så om du inte hört tillbaka något inom den tiden så kolla skräpkorgen eller använd någon av mina andra kontaktvägar.