Produktprislista

Här nedan listar jag de vanligaste produkterna som mina kunder köper men jag erbjuder ett många fler fotoprodukter. Om du har något speciellt i åtanke så är det bara att du hör av dig!

Fotoutskrifter

Fotoutskrifter på Fujicolor Crystal Archive Supreme HD fotopapper. Jag kan erbjuda “alla” storlekar det är bara att du hör av dig. Nedan finner du standardstorlekar som passar de flesta ramar på marknaden.

Fine Art Prints

Bilder på fine art prints ger en helmatt och lite lyxigare känsla. Följande priser gäller prints på Hahnemühle Fine Art (210gr) som är arkivbeständing med en slät yta och god färgåtergivning.

Fotoböcker

Priset på fotoböcker varierar stort då det finns allt från enklare fotoböcker med mjuk pärm till handgjorda fotoböcker med fin art papper och läderpärm. Kontakta mig med vad du är ute efter så återkommer jag med ett pris

Alla priser är inkl. moms. Prislistan gäller för privatpersoner. Med reservation för ev. felskrivningar. Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra priserna t.ex. när leverantören ändrar sina priser.

Kontaktformulär

Jag svarar alltid på mail inom 48 timmar så om du inte hört tillbaka något inom den tiden så kolla skräpkorgen eller använd någon av mina andra kontaktvägar.