fotograf västerås barn

Företag

Behöver ni nya porträttbilder eller kanske bilder på verksamheten? Behöver ni kanske mer än bara nya bilder utan även en ny hemsida? Jag erbjuder både företagsfotografering och byggnation av hemsida. 

Företagsfotografering erbjuder jag separat dock erbjuder jag endast helhetskoncept med hemsida tillsammans med fotografering. Logga och befintlig grafisk profil kan dock självklart användas.

Låter det intressant? Kika vidare och tveka inte att höra av er för offert.

 

Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik

För Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik gjorde jag ett helhetskoncept med grafisk profil, logga, porträttbilder, verksamhetsbilder, hemsida och visitkort. Helhetskonceptet gjorde att fotografierna kunde tas med hemsidans upplägg i åtanke. Kundens önskemål var ljusa och krispa bilder såsom förknippas med hälsa,  vård och omsorg.

Fotograferingen genomfördes en helgdag för att påverka verksamheten så lite som möjligt tillsammans med modeller. Fotograferingen tog ca. 2 timmar. Arbetet med logga och hemsida tog några månader innan lansering.

Ni hittar deras hemsida här.

"Vi är jättenöjda med resultatet & helhetskonceptet Susann erbjuder med foto, hemsida & logga!"
Margot Gustafsson
Kiropraktor, Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik

Hos EBA

För Hos EBA gjorde jag också både fotografier och hemsida men där kunden villa behålla tidigare logga. Då Eva Brolin-Andersson, EBA, vänder sig till både verksamheter och privat så tog vi bilder med lite olika känsla – en mer professionell och en lite mjukare. Fotograferingen tog en timme. Arbetet med hemsidan tog några månader innan lansering. 

Ni hittar Evas hemsida här.

"Tack! Fotograf Susann Almandin för min nya fina hemsida. En fotograf med känsla för kunden.👌"
Företag
Eva Brolin-Andersson
Specialpedagog, Hos EBA

HLL - Hyreslandslaget

HLL – Hyreslandslaget behövde nya porträtt till sin hemsida. Det var viktigt för dem att de nya porträtten matchade befintliga porträtt på hemsidan och tillhandahöll en bildfil med bakgrund som skulle läggas till i efterhand. Fotograferingen hölls i samband med uppstartsdagar då alla var samlade där jag satt upp utrustningen i ett litet rum dit alla kunde komma för att snabbt få sina porträtt tagna innan de återgick till aktiviteterna med sina kollegor.

Personerna fotograferades mot en vit bakgrund där den gråa bakgrunden lades till i efterhand.

Ni hittar HLL’s hemsida här.

Kontakta mig för offert