Fotograf Susann Almandin - Eskilstuna | Nyföddfotografering
23311
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-23311,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Nyföddfotografering

Stort grattis till ditt lilla mirakel! Visst är det fantastiskt att man kan älska en människa man precis träffat så innerligt mycket? Ni har en fantastisk resa framöver där tiden kommer gå fortare än du någonsin kan ana. Se till att föreviga den här nyföddtiden då den är över på ett ögonblick. Att investera i en fotografering är att investera i fina bilder för livet.

Att investera i en nyföddfotografering hos mig innebär naturliga oposerade bilder på din bebis i hemmiljö. Jag strävar efter att föreviga din bebis precis som du kommer minnas hen. Hemma i sängen, i famnen eller kanske på favoritfilten på golvet. Alla små tår, lårveck och detaljer som snart kommer försvinna kommer bevaras för alltid. Bebisen fotograferas naken eller med neutral body utan några utsmyckningar. Din bebis är det vackraste som finns och det är hen som ska stå i fokus.

Hjälp vad fina kort! Åh <3

– Helena, barnfotografering 2017

Nyföddfotografering

Ett minne för livet att spara för dig och ditt barn

  • Fotografering i upptill 1,5 timme
  • 5 st digitala bilder högupplösta för egen framkallning
  • 1 st förstoring 21×30 cm på matt fotopapper (Fujicolor Crystal Archive Supreme HD)

2995 kr

Vad ingår i paketet?

Vi fotografererar i upptill 1,5 timme så det finns tid för blöjbyten, matning och andra pauser

Jag gör sedan ett urval av av de allra bästa bilderna och redigerar dem

Du får sedan en länk till ditt bildgalleri där du i lugn och ro kan välja vilka bilder du vill ha

De högupplösta bilderna laddas sedan ner i bildgalleriet och förstoringen skickas hem

Uppgraderingar

Alla bilderna i bildgalleriet högupplösta för egen framkallning (oavsett antal) 2000 kr

Fine art print (Hahnemühle Fine Art 210gr) 30x40 cm 1 000 kr

Samtliga produkter i prislistan går självklart att välja till

Fotoboken Little QT 2 000 kr

Little QT är en vacker och lyxig liten fotobok (10×10 cm) med omslag i linne och tio uppslag i 240 gsm matt fine-artpapper som ger en fantastisk helmatt yta och fin struktur som verkligen ger bilderna en extra dimension.

Boken levereras insvept i ett linnefodral i en linneklädd låda för skydd och den extra lyxiga känslan. Boken är helt gjord för hand och inspekteras av skaparen innan leverans för att garantera perfektion.

Om du vill köpa flera exemplar för att t.ex. ge bort kostar de 1000 kr/st

Frågor & Svar

När efter födseln är det bäst att fotografera?

Inom de första fyra veckorna efter födseln är bäst men det går såklart senare. Ju tidigare man fotograferar ju mer “nyföddkänsla” får såklart bilderna. De första 14 dagarna efter födseln så sover bebisen mest vilket brukar göra det lite smidigare men det finns tid för blöjbyten, matning och vyssning. Detta ger även det vackra vardagliga bilder om man vill.

Får jag vara med på bilderna?

Självklart får du, din partner och eventuella syskon (två- som fyrbenta) vara med på några bilder.

Vad ska bebisen ha på sig?

Bäst är om bebisen är naken eller bara har blöja. Om det är lite kyligt inne så kan man alltid linda om någon fin filt eller sätta på en neutral body.

Bebisen har fått plitor och andra hudutslag i ansiktet. Hur gör du då?

I stort sett alla bebisar får små plitor, torrhud och småutslag i ansiktet efter födseln. De redigerar jag bort men jag gör ingen annan “retuschering” av bebisen utan behåller alla naturliga drag och tar endast bort tillfälliga hudförändringar som inte är en del i bebisens utseende.

Om ni inte vill att jag redigerar bebisens hud så gör jag självklart inte det.

Har du tyllkjolar, hårband och annan rekvisita att låna ut?

Nej, målet med mina bilder är att skapa naturliga vardagliga vackra bilder där första tiden med bebis står i fokus. Jag arbetar inte i studio och poserar inte bebisen. Önskar ni sådana bilder så rekommenderar jag er gärna en annan fotograf.

Vad händer om du blir sjuk?

Bebisens hälsa är viktigast. Så vid minsta sjukdomskänning så bokar vi om till en annan tid. Även en vanlig liten förkylning kan vara jättejobbig för bebisen och er som föräldrar så jag tar absolut inga risker. När jag kommer hem till er så har jag alltid bytt kläder precis innan och tvättar alltid händerna innan jag närmar mig bebisen.

Kontakt

kontakt@fotografalmandin.se

@fotografalmandin

@fotografalmandin

Har du frågor? Vill du göra en bokning? Ingenting är bindande förrän avtal är skrivet så fråga på!

Kontaktformulär