Kontakt

Det finns många sätt att komma i kontakt med mig på men det lättaste är genom att använda kontaktformuläret här nere. Jag svarar på allt inom 48 timmar så om du inte har hört någon inom den tiden så kolla skräpinkorgen och finns inget där så pröva en annan kontaktväg.

Tveka inte att höra av dig för att ställa frågor eller göra en bokning – inget är bokat förrän avtal är skrivet så det är alltid fritt fram att bara säga hej!

Mail

Det går alldeles utmärkt att maila mig på kontakt@fotografalmandin.se

Messenger

Det går alldeles utmärkt att skriva till mig på Messenger så svarar jag så snart som möjligt.

Google

Google har lagt till en chatt/meddelandefunktion så att ni enkelt kan skriva till mig där.

Facebook

Självklart finns jag på Facebook och där kan ni skriva till mig även om det då tekniskt sett blir via Messenger som redan står längre upp...

Instagram

Självklart finns jag på Instagram och där kan ni se mina bilder men också skicka meddelande till mig. Dock så har jag inte lyckats få till notiserna där ordentligt då jag ofta missar förfrågningar så ovanstående kontaktvägar eller kontaktformuläret här nedan är säkrare för att få snabbt svar. :/

Kontaktformulär

Längst ner på sidan finns ett kontaktformulär där du enkelt kan kontakta mig. Genom att klicka här så hoppar du ner direkt.

Är du fullbokad?

Jag arbetar inte så att jag har specifika fototider utan jag tar X antal fotograferingar per månad och sen kan de av en slump hamna alla samma vecka men att jag då spenderar resten av månaden åt efterarbetet.

Det innebär också att det går alldeles utmärkt att boka in en tid så öppet som “i april” så håller jag en plats åt er då och sen bestämmer vi dag och tid när det närmar sig med tanke på väder och så.

Här nere kan ni se en indikation på hur fullbokad jag är de kommande månaderna. (jag uppdaterar dessa mycket mer sällan en jag borde så ta dem med en nypa salt.)

Bokningssäsong 2023

Juni - Fullbokad
Juli - Fullbokad
Augusti - Fullbokad
September - Fullbokad
Oktober - gott om tider
November - gott om tider
December - gott om tider

boka fotograf bokning kontakt kontakvägar

Kontakt