Fotograf Susann Almandin - Eskilstuna | Gravidfotografering
23238
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-23238,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Gravidfotografering

En graviditet är alltid en spännande tid. Den är full av förväntan, förändring och kan stundvis också vara väldigt jobbig. Men en sak är säker och det är att en graviditet är början på en fantastisk resa. Oavsett om det är första eller tredje barnet, då två graviditeter aldrig är densamma. Genom att investera i en gravidfotografering så bevaras denna väldigt speciella tid med bilder att se tillbaka på inte bara under din livstid utan även under barnets.

En gravidfotografering hos mig går i lite mörka toner med lite råare miljöer då jag tycker om kontrasten mellan den lite råa lite kalla miljön och den mjuka och vackra gravidmagen. Porträtten är poserande i en miljö som vi tillsammans väljer ut. Resultatet blir bilder som sticker ut och som fångar betraktaren.

Wow Tack vilka fina bilder! Helt magiskt ljus!

– Anna, gravidfotografering 2018

Gravidfotografering

Ett minne för livet att spara för ditt blivande barn

  • Fotografering ca. 1 timme
  • 5 st digitala bilder högupplösta för egen framkallning
  • 1 st förstoring 21×30 cm

2495 kr

Vad ingår i paketet?

Vi fotograferar i ca en timme

Jag gör sedan ett urval av de allra bästa bilderna och redigerar dem

Du får sedan en länk till ditt bildgalleri där du i lugn och ro kan välja vilka bilder du vill ha

De högupplösta bilderna du valt laddas sedan ner via bildgalleriet och förstoringen skickas hem

Uppgraderingar

Alla bilderna i bildgalleriet högupplösta för egen framkallning (oavsett antal) 2000 kr

Vacker fotobok 19×19 cm med era favoritbilder (26 sidor) 2 000 kr

Samtliga produkter i prislistan går självklart att välja till

Frågor & Svar

När i graviditeten är det bäst att fotografera?

En gravidfotografering passar oftast bäst mellan vecka 30-35. Då har magen hunnit få den där runda härliga formen men man har oftast inte hunnit börja känna sig så där obekväm och börja samla på sig vatten som man kan göra mot slutet av graviditeten.

Men det är väldigt individuellt – en del får “gravidkulan” tidigt och andra sent. Man kanske har fött ett barn tidigare som föddes för tidigt så då kanske man inte vill vänta så länge för risken att missa chansen.

Det är alltid du som bestämmer när i graviditeten du vill bli fotograferad.

Får partner eller syskon vara med på bilderna?

Självklart!

Vad ska jag ha på mig?

Ha kläder som är åtsittande kring magen så att den framhävs. Att ha olika färger på över och underkroppen är att föredra och gärna olika textilier så att det blir lite textur – det skapar djup i bilderna.

Om du ska fotograferas avklädd så är det bra om du har löst sittande kläder under dagen framtills fotograferingen då åtsittandekläder kan skapa “märken” i huden som kan sitta i i timmar.

Jag är inte van att stå framför kameran. Hur gör jag?

De allra flesta är inte vana att stå framför kameran så jag är van att ge direktiv och hjälpa till. Jag kommer inte att ge några avancerade poser utan mera naturligt poserande. Jag gillar kraftfulla stolta bilder så upp med hakan och låt stoltheten synas. Under fotograferingen så kommer vi ha roligt och jag kommer göra mitt bästa för att få dig att känna dig trygg och avslappnad och sedan utgår vi från det.

Vad händer om det är dåligt väder?

Vi hörs någon dag innan fotograferingen och kollar av. Jag håller stenkoll på väderleksrapporten dagarna innan fotograferingen och om det ser ut att bli regn eller opassande väder för den idé vi har så bokar vi om till en annan tid.

Var ska vi fotografera?

Jag utgår från Eskilstuna men specifik plats väljer vi tillsammans. Kanske har du någon plats som är speciell för dig eller kanske har du någon idé och jag har den perfekta platsen för det. Jag väljer alltid fotograferingsplatsen noggrant för att få den bästa bakgrunden och ljuset för att kunna ge dig de allra bästa bilderna.

Kontakt

kontakt@fotografalmandin.se

@fotografalmandin

@fotografalmandin

Har du frågor? Vill du göra en bokning? Ingenting är bindande förrän avtal är skrivet så fråga på!

Kontaktformulär