Fotograf Susann Almandin - Eskilstuna | Bröllopsfotografering
23372
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-23372,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bröllopsfotografering

Ska ni gifta er? Stort grattis! Ett bröllop är en stor händelse oavsett om stora släkten och hela vänskapskretsen är bjuden eller om det är en liten intim händelse i stadshuset. Oavsett så är det en ovärderlig investering att anlita en bröllopsfotograf så att ni och era gäster kan slappna av och veta att någon annan ser till att bevara denna stund för framtiden.

Vad roligt att du har hittat hit. Välkommen! Att välja en fotograf som känns rätt för er är väldigt viktigt. Kika runt hos olika fotografer och välj den fotograf vars tidigare bilder du fastnar för. Då vet du att du kommer älska bilderna från just er dag. Kika runt lite och se om jag är fotografen för er. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar!

Vi är verkligen fantastiskt nöjda med bilderna. Du har gjort ett grymt jobb. Tack för att du förgyllde vår (kalla) dag med dessa fiiiiiina bilder.

– Moa & Jesper, bröllopsfotografering 2018

Bröllopsfotografering

2 timmar

Passar dig som vill ha professionella bröllopsporträtt med varierad miljö. Vid enklare borgerlig vigsel så kan det också hinnas med.

6 995 kr

3 timmar

Passar dig som vill ha professionella bröllopsporträtt, bilder från vigseln och gratulationerna efteråt. Ofta hinns det med några gruppbilder efter vigseln också.

9 995 kr

5 timmar

Passar dig som vill ha professionella bilder från lite mer av dagen. Fem sammanhängande timmar där ni själva bestämmer vad ni vill ha dokumenterat. Fem timmar brukar räcka till förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel och gratulationerna efteråt.

14 995 kr

Hittar du inget paket som passar? Hör av dig så skräddarsyr vi ett paket som passar eran dag!

Tusen tack för igår Susann! Du fick oss verkligen att slappna av och njuta av stunden! Bilden ser helt magisk ut! Ska bli så spännande att se de övriga bilderna.

– Anna & Mange, bröllopsfotografering 2018

Detta ingår i alla paket

Ett ''Inför bröllopet''-möte med en kortare provfotografering inkl. fem högupplösta bilder (gäller inom 30 min från Kvicksund samt ej 2 timmars paketet)

Alla, av mig utvalda och fullt redigerade, bilderna högupplösta digitalt

Alla bilderna lågupplösta för att kunna visas på Facebook, Instagram t.ex.

Webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära

Tillval

Vacker fotobok 19×19 cm med era favoritbilder (26 sidor) 2 000 kr

Fine art print (Hahnemühle Fine Art 210gr) 30x40 cm 1 000 kr

Samtliga produkter i ordinarie prislista går självklart att välja till

Tack Snälla Susann för allt!! Bilderna är jättefina och du är superproffsig och cool. Vi kommer att ha dig i åtanke i framtiden och rekommendera dig till alla vi känner. Stort tack!

– Malin & Rashid, bröllopsfotografering 2015

Frågor & Svar

När behöver jag boka?

Det är bra att boka fotograf så tidigt som möjligt då vissa datum är mer populära och bokas upp tidigt.

Reser du för bröllop och vad kostar det?

Ja, självklart! Jag älskar att resa! Jag utgår från Kvicksund och reseersättning ingår inom ca 30 min bilfärd därifrån. Därefter tillkommer 350 kr/resetimme.

När levereras bilderna?

Inom 21 dagar levereras bilderna men ni får några smakprov bara några dagar efter bröllopet.

Vad händer om du blir sjuk?

Tack och lov har det aldrig hänt. Men om det osannolika skulle hända så har jag kontakt med andra fotografer och skulle göra mitt allra yttersta för att hitta en ersättare för mig.

Är verkligen sjukt nöjd! Funderar och bläddrar bland bilderna för att komma på vilka jag ska förstora osv. Går nog inte en dag utan att jag tittar på dem och blir så glad och lycklig! Tänk va bilder kan göra med ens sinne! Om jag inte sagt det så är du BÄST! Vet vem jag hör av mig till i framtiden när jag behöver en fotograf!

– Rebecca & Johan, bröllopsfotografering 2016

Kontakt

kontakt@fotografalmandin.se

@fotografalmandin

@fotografalmandin

Har du frågor? Vill du göra en bokning? Ingenting är bindande förrän avtal är skrivet så fråga på!

Kontaktformulär